woensdag 15 december 2010

Gespot: Riblab

"Rib is hip" het statement van kersverse webshop Riblab en het mooie? Het is helemaal waar! Op de catwalk kwam hij al veelvuldig voorbij, maar nu ook binnen handbereik: ribstof. But wait, there's more... Riblab is namelijk dichterbij dan je denkt. Want ook achter deze shop zit een gulle gever. Vrijdag geeft Riblab een tof exemplaar weg aan de winnaar van Fleur Fashion Friday!

Riblab is een nieuw modemerk dat inspeelt op de ribtrend. Ze maken kleding van ribstof in kleine oplages en brengen nooit meer dan één keer een ontwerp uit. Van het eerste ontwerp zijn bijvoorbeeld slechts 100 stuks geproduceerd. De kleding is exclusief verkrijgbaar via de webwinkel.

De eerste collectie bestaat uit drie verschillend uitgevoerde chino's. "Bijzonder bij het ontwerp van deze broeken is dat de ribstof niet verticaal maar horizontaal is verwerkt. Dit subtiele verschil geeft de klassieke chino een nieuwe twist", aldus Jochem de Swart eigenaar van Riblab en terecht leider van de Rib-Revolutie. Ook aan de voering is speciale aandacht besteed. Dit zijn limited edition stoffen die een subtiel kleuraccent opleveren.


De ribstof broeken gaan voor € 95,00 over de toonbank via RibWinkel.nl. Maar vrijdag maak jij kans om het grijze model met rode voering gratis te krijgen! Naast deze toffe broek mag je mij ook aan het werk zetten. Ik ga namelijk voor jou persoonlijk het web afspeuren om deze broek helemaal naar jouw eisen te combineren. Hoe? Lees hieronder de spelregels.

Wil jij kans maken op deze toffe prijzen? Zo doe je mee:
Kans maken op deze mooie broek én een personal webshopper is heel simpel.
* Vrijdagochtend tot 12 uur kan je jezelf of anderen (met toestemming) via Twitter opgeven voor Fleur Fashion Friday.
* Dit doe je door een foto van jezelf te tweeten met #FFF, # je wensen en @ClothesMakeMen en @RiblabNL. Bijvoorbeeld: http://twitpic.com/ #FFF #trend #feestelijk #december @ClothesMakeMen @RiblabNL
* Zorg dat je ons en RiblabNL op Twitter volgt.

Om 12 uur loten wij een winnaar! Wij geven jou een persoonlijk advies, afhankelijk van je wensen; hoe je deze broek helemaal Stylish & Cool kan dragen. En Riblab verzendt de broek in jouw maat kosteloos naar je op.
Een noot voor de toekomstige winnaar: mocht je oog eigenlijk op één van de andere varianten van deze broek vallen? Dan mag je dat aangeven en stuurt Riblab je favoriet naar je op (op voorwaarde dat je maat nog leverbaar is).

Zet hem in je agenda, telefoon, wekker of waar dan ook, maar vergeet vooral niet mee te doen!

ClothesMakeMen, grabs you by the clothes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten