vrijdag 17 december 2010

Fleur Fashion Friday #5

Elke vrijdag is het 'we-leggen-je-in-de-watten-dag'. In samenwerking met toffe shops delen we namelijk toffe producten uit. Daarnaast gebruiken we onze skills om met deze toffe producten een outfit voor jou samen te stellen. Deze vrijdag stelde Riblab een broek beschikbaar voor de winnaar. En deze winnaar is @marcokleijn.

Bij deze nogmaals gefeliciteerd! Gulle gever Riblab stuurt de broek naar jou op en wij gaan voor jou aan de slag. De eis van Marco aan de outfit is zakelijk.

Marco

Pittig vandaag! Deze broek is natuurlijk heel bijzonder en dat mag (moet) gezien worden. Voor de eerste outfit heb ik gekozen voor een mooi effen colbert met een overhemd en een stropdas met dessin en nette brogues. De tweede outfit heb ik iets losser gestyled met een overhemd met een bijzondere kraag en een mooi gebreid vest. Deze keer ook brogues erbij, maar dan een hoge variant. Extra styletip (als het weer meezit): rol de pijpen iets op.

Kleuren die ik mooi bij jou vind staan zijn: donkere gedempte kleuren, zoals bruinen, groentinten, navy & grijs. Maar ook crèmewit, goud en ivoor zullen jou goed staan!


Ribbroek € 95,00 via Ribwinkel

Links
Colbert € 149,94 via Mc Gregor
Overhemd € 32,87 (28 pond) via Topman
Stropdas € 11,74 (10 pond) via Topman
Brogues € 119,95 via Zalando

Rechts
Vest € 89,95 via Blacksheeproad
Overhemd € 134,95 via Blacksheeproad
Hoge brogues € 64,10 via Asos

Ook een tof product en mij als personal webshopper winnen? Zet hem in je agenda: donderdag onthullen we de shop en vrijdagochtend tot 12 uur gaan we loten!

ClothesMakeMen, grabs you by the clothes.

3 opmerkingen: