donderdag 9 december 2010

Gespot: FLACQ

We hebben er weer één gespot: een nieuw mannenmodemerk. Goed nieuws zou je zeggen, maar het wordt beter. Dit nieuwe merk gaat namelijk morgen meedoen met Fleur Fashion Friday. Zij geven de winnaar morgen een Stylish & Cool vest t.w.v. € 99,-! Wie deze gulle gevers zijn? Mag ik jullie voorstellen aan FLACQ.

FLACQ is een nieuw mannenmodemerk dat alleen via de eigen webshop te koop is. Oprichters Remco Zeck en Sabine Bleumink vinden namelijk dat er te weinig aanbod voor mannen op het web is. "Op het web wordt de vrouw beter bedient dan de man als het gaat om kleding", aldus Remco.

Op de webshop verkopen zij truien, vesten, T-shirts en shawls, waarbij merinowol de hoofdrol speelt. Merinowol kriebelt niet, is zacht en is ademend waardoor het artikel het gehele jaar gedragen kan worden. Maar daarbij willen ze het niet laten. Komende zomer wil het stel het assortiment verder gaan uitbreiden. Onze support hebben ze in ieder geval al!

Ook met de doelstellingen van Sabine & Remco zit het helemaal goed. FLACQ streeft naar mooie kwaliteiten, een persoonlijke benadering en goede service. Dit doen ze onder andere met uitgebreide productomschrijvingen, een snelle levering (binnen 2 werkdagen) en geen verzendkosten!


En hier dan het product wat je kan winnen! Het gaat om het dark grey vest met ritssluiting. Het vest heeft een diepe v-hals en is van 100% merinowol. Het vest gaat over de toonbank voor € 99,00, maar morgen kan hij gratis van jou zijn! Hoe je mee kan doen met #FFF lees je hieronder.
Links een mooie blauwe coltrui verkrijgbaar voor € 69,00.
En rechts om grijs vest met sjaalkraag, verkrijgbaar voor € 109,00.

Wil jij kans maken op deze toffe prijzen? Zo doe je mee:
Kans maken op dit gave vest én een persoonlijk advies is heel simpel.
* Vrijdagochtend tot 12 uur kan je jezelf of anderen (met toestemming) opgeven voor Fleur Fashion Friday.
* Dit doe je door een foto van jezelf te tweeten met #FFF, # je wensen en @ClothesMakeMen en @FLACQfashion. Bijvoorbeeld: http://twitpic.com/ #FFF #trend #casual @ClothesMakeMen @FLACQfashion
* Je moet ons en FLACQ op Twitter volgen.
* Om 12 uur loten wij een winnaar! Wij geven jou een persoonlijk advies, afhankelijk van je wensen, hoe je het vest helemaal Stylish & Cool kan dragen. En FLACQ verzend het vest in jouw maat kosteloos naar je op.

Super actie lijkt mij, niet vergeten om mee te doen dus!

ClothesMakeMen, grabs you by the clothes.

2 opmerkingen:

  1. Het te winnen item is leuk, warm, zacht, ademend, makkelijk combineerbaar en het gehele jaar draagbaar... ideaal dus!
    Team van FLACQ

    BeantwoordenVerwijderen