woensdag 22 december 2010

Gespot: Costo

Lang lang geleden hebben we Costo gespot. Omdat dit alweer een tijdje geleden is, Costo Cool & Stylish is, Costo ook nog eens maatschappelijk verantwoord is en last but not least Costo vrijgevig is, spotten we ze gewoon nog een keer! Je raadt het al, jij kan morgen met #FFF een unieke Costo cap winnen! First things first, laten we eerst maar eens kijken, waarom Costo Stylish & Cool is.

Costo staat voornamelijk bekend om hun opvallende hoeden met (afneembare) Bobbles. Op de webshop vind je echter veel meer dan alleen hoeden, ook de tassen en accessoires voor gadgets zijn erg tof. In 2011 vind je er zelfs sleeves voor je Macbook & Ipad. Deze zijn helaas nog niet verkrijgbaar, maar wij hebben wel foto's weten los te peuteren, zodat je alvast kan gluren. Ook noemenswaardig: op de site heb je een nieuwe feature, waarmee je de hoeden 360 graden kunt bekijken.

Naast het opvallende uiterlijk, is het ook de achterliggende boodschap van maatschappelijke verantwoordelijkheid dat Costo helemaal Stylish & Cool maakt. Costo bewijst namelijk dat maatschappelijk bewustzijn en modegevoel niet recht tegenover elkaar staan. Dit betekent onder meer dat de herkomst van de gebruikte materialen en de manier waarop de producten uiteindelijk worden gemaakt, transparant is.


Hier dan de toffe cap die jij kan winnen. Normaal gaat hij voor € 52,- over de toonbank, maar morgen kan hij helemaal gratis van jouw zijn! Naast deze opvallende cap mag je mij ook aan het werk zetten. Ik ga namelijk voor jou persoonlijk het web afspeuren om deze cap helemaal naar jouw wensen te combineren. Hoe? Lees hieronder de spelregels.

Wil jij kans maken op deze toffe prijzen? Zo doe je mee:
Kans maken op deze gave cap én een personal webshopper is heel simpel.
* Vrijdagochtend tot 12 uur kan je jezelf of anderen (met toestemming) via Twitter opgeven voor Fleur Fashion Friday.
* Dit doe je door een foto van jezelf te tweeten met #FFF, # je wensen en @ClothesMakeMen en @SandS_brands. Bijvoorbeeld: http://twitpic.com/ #FFF #trend #casual #denim @ClothesMakeMen @SandS_brands
* Zorg dat je ons en SandS_brands op Twitter volgt.

Om 12 uur loten wij een winnaar! Wij geven jou een persoonlijk advies, afhankelijk van je wensen; hoe je deze cap helemaal Stylish & Cool kan dragen. En S&Sbrands verzendt de cap kosteloos naar je op.

Zet hem in je agenda, telefoon, wekker of waar dan ook, maar vergeet vooral niet mee te doen!

ClothesMakeMen, grabs you by the clothes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten