donderdag 14 oktober 2010

Lifestyle: Het Bierdieet

Dokter: "Doe je ogen dicht, steek je armen naar voren en ga op je tenen staan". De man valt om. Dokter: "Dat ziet er niet goed uit". De man: "Maar dokter wat moet ik daar aan doen?". Dokter: "Ophouden met roken, drinken en sex". De man: "Leef ik dan langer?". Dokter: "Het lijkt in ieder geval langer". Het Bierdieet.nl staat uitgebreid stil bij de positieve invloed van bier, roken en sex op het gewicht.


Misschien een beetje krom, maar als ik aan diƫten denk, dan denk ik aan schommelen en vrouwen. Maar nu is er het dieet voor echte mannen, het bierdieet! Afvallen zonder het bier te laten staan is nu mogelijk. Het bierdieet is gebaseerd op de enige goede theorie om af te vallen: minder calorieen innemen dan je verbruikt. Het lichaam wordt hierdoor gedwongen de vetreserves aan te spreken. Het resultaat: gewichtsverlies.

Bedenker van het bierdieet is Willem de Groot. Deze 32 jarige handelaar in vijvervissen, ook wel bekend als 'dikke Willem', viel ruim 15 kilo af met het Bierdieet. De Groot maakte bij het ontwikkelen van het dieet gebruik van feiten die hij vond op de website van Het Voedingscentrum.

Het bierdieet.nl claimt niet dat je gezonder leeft door dit dieet. Het zorgt er wel voor dat je afvalt. Zo keuren zij roken bijvoorbeeld uit het oogpunt van afvallen niet af. Dat roken niet gezond is mag als algemeen bekend worden beschouwd.

De theorie achter het dieet is gratis te bekijken op Bierdieet.nl. Hier vind onder andere voorbeeld eetschema's. Daarnaast kan je het boek bestellen met gerechten via Udoc.nl.

Op de hoogte blijven van het Bierdieet? Volg ze ook op Twitter.

ClothesMakeMen, grabs you by the clothes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten