maandag 4 oktober 2010

Gespot: Urban Tool Webshop

Urban Tool is een jong Oostenrijks label. Zij brengen sport, mode en mobiele technologie samen. Door de combinatie van functie en cool design van de producten kunnen persoonlijke voorwerpen (zoals iPod, telefoon, portemonnee en sleutels) veilig en comfortabel worden opgeborgen in het dagelijks leven.

Urban Tool producten zijn vernieuwend, praktisch, met de hand gemaakt en bieden oplossingen voor het dragen van je waardevolle spullen. In het bijzonder trekt de ingebouwde technologie in een tas of liever gezegd holster de aandacht. De technologie maakt het mogelijk om een iPod te bedienen met je tas/holster.

Onze picks:


1. Sport shirt van reflecterende stof in een anti transpiratie weefsel. Het shirt heeft een extra vak voor je iPod of telefoon en een lus voor het snoer van oordoppen, € 17,00.
2. Business holster, past onder elk kostuum. Er is zijn vakken voor: 1 PDA, 1 portomonnee/micro PC, 1 iPod met snoerbegeleiding & uitgang, visite kaartjes, sleutels of USB-stick met sleutel koord en jojo en 1 pennenhouder. De schouderband is verstelbaar, € 89,90.
3. Laptop tas van waterafstotend materiaal met één hoofdvak en twee vakken aan de achterzijde met een sleutelkoord en jojo, € 89,90.
4. Portemonnee met veel vakken voor munten en pasjes en een sleutelring, € 29,90.
5. Schoudertas ook geschikt voor MacBooks en PC's tot 15.4 inch, € 99,90.

ClothesMakeMen, grabs you by the clothes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten