woensdag 13 oktober 2010

Gespot: Camizza

We moesten er even op wachten, maar het moment is daar: Camizza.nl opent vandaag haar virtuele deuren! In de webwinkel kunnen Nederlandse mannen elegante Italiaanse overhemden bestellen. Deze worden allemaal met de hand vervaardigd in het atelier, gelegen onder de rook van modestad Milaan.


"De grote passie voor het vak van kleermaker staat garant voor een uitzonderlijke afwerking en een hoge kwaliteit", aldus Robin Ohm eigenaar van Camizza. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige stoffen, afkomstig van enkele bekende Italiaanse stoffenhuizen (zoals Cotonificio Albini). Het vakmanschap uit zich in enkele belangrijke details, bijvoorbeeld in de boord: die is op een zeer verfijnde manier gestikt en bevat maar liefst 8 steken per cm. Deze manier van stikken komt, vanwege de bewerkelijkheid van de techniek, nog maar weinig voor en zorgt voor een elegante en stijlvolle uitstraling.

Ook fijn: Camizza verpakt alle overhemden als cadeau. De online boetiek is van mening dat, zelfs als een besteld overhemd niet bedoeld is als geschenk aan een ander, het mooie hemd op zijn minst als cadeau aan jezelf moet worden gezien. De Italiaanse overhemden zijn verkrijgbaar in de Nederlandse maten 38 t/m 43, kosten € 97,- per stuk en worden gratis binnen 3 dagen bezorgd.


Geblokt overhemd € 97,00
Roze overhemd € 97,00
Gestreept overhemd € 97,00

Op de hoogte blijven van Camizza? Volg ze ook op Twitter

ClothesMakeMen, grabs you by the clothes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten