donderdag 22 juli 2010

Gespot: Costo

Na onze oproep voor tips, kregen we een enthousiaste mail van Silvester van S&S Brands dat we Costo eens nader moesten bekijken. Na de webshop te hebben bekeken, konden we niet anders dan Silvesters enthousiasme delen.



Met het oog op de nieuwe herfst en winter trends worden we helemaal blij van de hoeden van Costo. Een hoofddeksel wordt namelijk een must! Alles mag van baret tot muts. Naast het opvallende uiterlijk bewijst Costo dat maatschappelijk bewustzijn en modegevoel niet recht tegenover elkaar staan. "De tijd dat maatschappelijk gevoel alleen vertaald werd met geitenwollen sokken ligt definitief achter ons", zegt Costo.

Costo ontwerpt en produceert modeaccessoires met een stijlvol en opvallend uiterlijk, maar steeds ook met een achterliggende boodschap van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit betekent onder meer dat de herkomst van de gebruikte materialen en de manier waarop de producten uiteindelijk worden gemaakt, transparant is. Bovendien zijn vakmanschap en duurzaamheid in de visie van Costo steeds een belangrijke maatstaf voor kwaliteit.

Costo is online verkrijgbaar via www.costo.fi
Onze favorieten:


1. Hoed in CMM kleuren € 59,00
2. Jute hoed € 65,00
3. Bruin leren tas € 169,00
4. Leren telefoon hoes € 29,00

ClothesMakeMen, grabs you by the clothes.

1 opmerking: